Bisley – intelligent indretning og opbevaring

Bisley – plads til det hele

Struktuhr er totalleverandør af Bisley's alsidige erhvervsmøbler. Kontormøbler, der med stor fleksibilitet og høj designmæssige værdi, igennem årtier har været reference for kontormøbler af højeste kvalitet.

Bisley's opbevaringsløsninger opfylder selv de strengeste krav til form, design og funktionalitet. Designet udnytter pladsen bedst muligt, uanset om møblerne skal bruges på kontoret, i omklædningsrummet, i skolen, eller andre steder med behov for intelligent opbevaring.

På en stor del af produkterne ydes der helt op til 10 års garanti. Det gør vi fordi vi mener det, når vi siger at kvaliteten er i top.

Møblernes designmæssige detaljer gør det nemt og bekvemt at organisere hverdagen optimalt

Støjdæmpende låger med indbyggede akustikelementer, der findes på flere modeller, er bare en af de fordele der gør Bisley opbevaringsmøbler til nogle af branchens bedst gennemtænkte og mest holdbare løsninger. Lydabsorberende låger er med til effektivt at reducerer generende støj i kontorlandskabet og sikrer et bedre arbejdsmiljø.

Sortimentet af Bisley produkter er bredt og spænder over hængemappeskabe, skrivebordskassetter, reolskabe, jalousiskabe, garderobeskabe, elevskabe, personaleskabe, reoler, mobilreoler, arkivreoler og meget mere.

Produkterne findes i flere varianter og farver, og med næsten ubegrænsede indretningsmuligheder.